• Povratna cena karte brzim vozom od Beograda do N.Sada biće 1.600 dinara

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara. To je danas na konferenciji za medije, povodom otvaranja konkursa „Pusti inspiraciju da te vozi“ za novo ime i logo brzog voza u Srbiji, rekao generalni direktor Srbija voza Jugoslav Jović.

  On je objasnio da će to biti cena karte za direktnu vožnju od Beograda do Novog Sada ili obrnuto, u vozu koji neće imati usputna stajanja i koji će imati ketering.

  Jović je objasnio da će na relaciji od Beograda do Novog Sada saobraćati tri tipa voza, jedan koji neće imati stanice, drugi koji će stajati na svim stanicama i treći koji će stajati na nekim stanicama.

  Cene karata u vozovima koji će imati usputne stanice još uvek nisu precizirane, rekao je Jović.

  Istakao je da je u Srbiju za sada stigao jedan brzi voz koji razvija brzinu i do 200 kilometara na sat, a da se očekuju još dva takva brza voza.

  Naveo je da se u okviru konkursa bira ime i logo za sva tri brza voza.

  „Oni će biti posebno oslikani i imaće svoje ime“, rekao je Jović.

  Jović je dodao da će vozovi imati besplatan wi-fi, mini bar, poseban deo za velike prtljage, posebno mesto za osobe sa posebnim potrebama.

  Konkurs pod nazivom „Pusti inspiraciju da te vozi“ za ime i logo novog brzog voza u Srbiji otvoren je danas i trajaće do 21. februara, a pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.

  Pobednik konkursa i njegova najbolja ideja biće proglašeni 3. marta.

   

  Povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara. To je danas na konferenciji za medije, povodom otvaranja konkursa „Pusti inspiraciju da te vozi“ za novo ime i logo brzog voza u Srbiji, rekao generalni direktor Srbija voza Jugoslav Jović.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Počelo prijavljivanje osmaka za predmet koji će polagati kao treći na maloj maturi

  Učenici osmog razreda osnovnih škola imaju mogućnost da se od danas pa do 29. decembra izjasne elektronski putem preko portala Moja srednja škola https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ ili pisanim putem u školi koji će predmet od pet ponuđenih – biologija, geografija, istorija, fizika ili hemija, raditi kao treći test na završnom ispitu, najavila je ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana evrodizel će koštati 200 dinar, a benzin 178. Prethodna cena dizela je bila 201, a benzina 179 dinara.