• PREKVALIFIKACIJE U IT SEKTORU: Produžen rok za popunjavanje onlajn testa do srede u 16 časova

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obaveštava javnost da je preko 5,000 kandidata je do sada uradilo test na sajtu rs.totalassessment.net/testing. Kako bismo omogućili da što veći broj kandidata završi testiranje, rok za popunjavanje onlajn testa produžen do srede 22. mart u 16 časova. Svim kandidatima koji nisu uradili test je u utorak, 21. marta poslat podsetnik putem SMS poruke. Ukoliko ste uradili test, a stigao vam je podsetnik, zanemarite poruku u kojoj vas podsećamo da test uradite.

  Mole se kandidati koji su dobili poziv za testiranje da započnu polaganje testa čim budu u mogućnosti da bi bez problema mogli na vreme da završe test. Takođe se mole kandidati, koji su se u navedenom roku prijavili na konkurs, a nisu dobili poziv putem SMS poruke ili e-mejla, da se jave kako bi problem bio identifikovan problem i rešen u najkraćem mogućem roku.

  Mole se kandidati da sačuvaju svoj jedinstveni PIN kod jer će to biti jedan od načina identifikacije kandidata pri objavi liste rezultata.

  Prijave za prvu fazu projekta su zatvorene. Usled učestale komunikacije sa kandidatima koji su trenutno u procesu selekcije i polaganja onlajn testa Ministarstvo nije u mogućnosti da odgovori na sve upite vezane za drugu fazu projekta. Mole se zainteresovani, koji se javljaju putem e-mejla, komentara i kontakt forme, da prate veb stranicu projekta, rubrika Vesti, u okviru koje će po završetku prve faze moći da pronađu relevantne informacije vezano za drugu fazu projekta.

  Za sve detalje o onjaln testiranju, kao i uputstva za pristupanje onlajn platformi, pogledajte rukriku Testiranje na veb stranici projekta: www.itobuke.rs/testiranje/ .
   
   

  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obaveštava javnost da je preko 5,000 kandidata je do sada uradilo test na sajtu rs.totalassessment.net/testing

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]

  Za mesec dana 1.245 požara na otvorenom

  Pomoćnik načelnika Uprave za Vatrogasno-spasilačke jedinice Davor Vidović izjavio je danas da je u prethodni mesec dana bilo 1.245 požara na otvorenom, što je iziskivalo veoma velike napore i […]