• PROSLAVA 45 GODINA OMLADINSKE ŠTAMPE NA RUMUNSKOM JEZIKU

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Svečanost povodom obeležavanja 45. godišnjice omladinske štampe na rumunskom jeziku u Vojvodini i 45 godina od pojave prvog broja časopisa „Mladost“ („Tribina mladih“), održaće se 10. novembra 2017. godine sa početkom u 16 časova u Amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za vaspitače „Mihajlo Palov“ u Vršcu. U okviru svečanosti biće dodeljene nagrade povodom književnog konkursa i zahvalnice saradnicima i prijateljima za posebne doprinose u izdavanju časopisa. Proslava obuhvata i umetnički program mladih, napomenuo je Mirčea Lelea, odgovorni urednik časopisa „Tineretea“ („Mladost“).

  Svečanost povodom obeležavanja 45. godišnjice omladinske štampe na rumunskom jeziku u Vojvodini i 45 godina od pojave prvog broja časopisa „Mladost“ („Tribina mladih“), održaće se 10. novembra 2017. godine sa početkom u 16 časova u Amfiteatru Visoke škole strukovnih studija za vaspitače „Mihajlo Palov“ u Vršcu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]