• Proverite da li vam je gotova zdravstvena knjižica i BEZ ODLASKA NA ŠALTER

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Republički fond za zdravstveno osiguranje je aktivirao elektronski servis za proveru statusa proizvodnje zdravstvenih kartica.

  Iz tog fonda je saopšteno da ovaj servis pruža mogućnost osiguranim licima da provere da li je njihova zdravstvena kartica proizvedena. Servis je dostupan na sajtu Republičkog fonda, pod naslovom Proverite da li je vaša zdravstvena kartica proizvedena.

   

  Da bi osigurano lice dobilo povratnu informaciju o statusu proizvodnje zdravstvene kartice, potrebno je da unese svoj LBO broj i da klikne na dugme „Proveri“.

  – Primenom ovog servisa, sva osigurana lica će moći da se informišu o statusu proizvodnje njihove zdravstvene kartice bez potrebe odlaska na šalter Republičkog fonda – rekla je dr Verica Lazić v.d. direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

  Ukoliko servis na sajtu pruži informaciju da je zdravstvena kartica proizvedena, osigurano lice treba da se javi matičnoj filijali, odnosno ispostavi, kako bi preuzelo zdravstvene kartice.

  Republički fond za zdravstveno osiguranje je aktivirao elektronski servis za proveru statusa proizvodnje zdravstvenih kartica.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]