• Putevi Srbije: Pojačan intenzitet saobraćaja

  JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se zbog predstojećih praznika, Nove godine i Božića, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Putevi Srbije: Pojačan intenzitet saobraćaja
  Foto: Unsplash

  „Putevi Srbije“ preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, povećan je broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

  Učesnici u saobraćaju mogu da se informišu u realnom vremenu o stanju na putevima, eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama putem internet prezentacije JP „Putevi Srbije“, aplikacije za mobilne telefone Android i iOS, kao i putem portala na autoputevima.

  JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

  Takođe, zbog smanjene vidljivosti posebnu pažnju obratite na pešake.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Kako (zaista) da reklamirate račune za struju?

  Više građana je dobilo značajno veće račune za struju u odnosu na prethodnu godinu, što je izazvalo burne reakcije. U javnosti su se pojavile razne teorije o tome da su u pitanju posledice […]