• Sajam automobila i motocikala od 21. do 27. marta u Beogradu

  Sajam automobila „DDOR BG CAR SHOW 08“ i 16. Međunarodni sajam motocikala „Motopašion“ biće održani na Beogradskom sajmu u tradicionalnom prolećnom terminu, od 21. do 27. marta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sajam automobila i motocikala od 21. do 27. marta u Beogradu
  Foto: Pixabay

  Ova jedinstvena sajamska manifestacija je najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u jugoistočnoj Evropi, tokom kojeg će se predstaviti tridesetak auto i isto toliko moto brendova, saopštio je Beogradski sajam.

  Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, koja okuplja sve potencijalne izlagače, najavila je i za ovaj sajam predstavljanje novih modela kod svih brendova zastupljenih na našem tržištu.

  Očekuje se oko 40 novih modela u auto i više od 40 u moto sektoru.

  Kako se navodi u saopštenju, raznolikost sadržaja i aktivnosti zadovoljiće različite interese svih koji kroče u sajamske hale.

  Biće im na raspolaganju najnoviji modeli automobila i motocikala koji su se na našem tržištu pojavili prošle godine ili će se pojaviti ove, što uključuje automobile različitih kategorija – od gradskih automobila do luksuznih limuzina, terenskih vozila, električnih i sportskih automobila, kao i širok spektar motocikala za različite vrste vozača;

  Takođe, posetioce očekuju premijere najnovijih modela automobila i motocikala, koji će definisati budućnost vožnje; koncepte koji predstavljaju vizije budućnosti u automobilskoj industriji i prikazuju inovativne tehnologije, dizajn i funkcionalnosti koji se možda uskoro pojave na tržištu; najnovije tehnološke inovacije, uključujući napredne sisteme bezbednosti, autonomnu vožnju, ekološke tehnologije itd;

  Na sajmu će biti predstavljeni i dodatna oprema i usluge, koji podrazumevaju širok spektar garažno-servisne i druge dodatne opreme i usluga, poput pneumatika, audio sistema, sigurnosne opreme, specifične opreme za električna vozila, osiguranja, finansijskih usluga, specijalnih ponuda i pogodnosti za kupovinu na sajmu i tokom sajma.

  Kako se navodi u saopštenju, fokus je na električnim i hibridnim vozilima, opremi i tehnologijama koje podržava ovu vrstu vozila, kao što su baterijske tehnologije, punjači za kućne i javne stanice, solarni paneli, aplikacije za upravljanje vožnjom, tehnologije brzog punjenja i inovativni koncepti za budućnost punjenja električnih vozila.

  Za posetioce su po pravilu najzanimljivija vozila iz luks i premijum klase, za koje je rezervisana posebna hala Beogradskog sajma, pa će oni moći da uživaju u detaljnom istraživanju enterijera i eksterijera najnovijih modela luksuznih automobila renomiranih brendova.

  Unikatni dizajn i luksuzni raskošni enterijeri, vrhunski kvalitet materijala, pažljiva izrada, najnovije tehnološke inovacije, napredni sistemi pomoći u vožnji, personalizovana podešavanja i brojni luksuzni dodaci ovaj segment DDOR BG CAR SHOW 08 čine sajamskom oazom za vrhunsko uživanje, navodi se u saopštenju.

  Neće izostati ni predavanja, demonstracije, prezentacije, panel diskusije i tematske izložbe posvećene auto i moto industriji, poput budućnosti automobilske industrije, električnih vozila, bezbednosti u saobraćaju, najnovijih trendova i tehnologija u industriji.

  Tradicionalni deo pratećeg programa su i zabavne aktivnosti koje upotpunjuju iskustvo posetilaca, uključujući različita takmičenja, izbore za najbolje u auto-moto industriji, simulatore vožnje.

  Kako se navodi u saopštenju, sve to u kontekstu ekoloških prednosti električnih i hibridnih vozila u odnosu na tradicionalna vozila sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

  Sajmovi će biti održani u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4, radno vreme će biti od 10 do 20 časova, a pojedinačna ulaznica za posetioce koštaće 500 dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija