• DRŽAVA POJAČALA NAGRADE ZA SAKUPLJANJE FISKALNIH RAČUNA: stanovi, automobili, Njujork, Pariz, karte za Rolan Garos

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Spisak nagrada za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ koju organizuje država znatno je uvećan. Među nagradama nagradne igre koju organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao deo borbe protiv sive ekonomije, biti šest stanova, kao i 14 automobila „fijat 500L“ umesto četiri kako je ranije planirano, piše Blic, a prenose Tanjug i Kurir.

  „U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila, tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos„, kaže za list izvor iz Vlade Srbije.

  Građane očekuju, kako navodi, i putovanja na Staru planinu, Zlatibor, 40 frižidera, po 20 veš mašina, mašina za sudove, televizora, laptopova, mobilnih telefona, mikrotalasnih peći i tableta. U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, koja je počela 1. januara, svako ko sakupi najmanje deset fiskalnih računa može da se nada vrednim poklonima, poput putovanja u zemlji i inostranstvo, automobila ili stana u Beogradu, a planirano je da bude ukupno četiri izvlačenja, koja će biti organizovana jednom nedeljno, tokom marta i početkom aprila.

  Spisak nagrada za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ koju organizuje država znatno je uvećan. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Da li je Srbija spremna za meso iz laboratorije

  Analitičar i urednik platforme Poljoprivredne novosti, agronom Miloš Stojanović, kaže da se zamenski proizvodi za meso i dalje uglavnom prave od biljaka i da je proizvodnja mesa u laboratorijama […]

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]