• Šta od izbora očekuju Saša Pavlov, Nikola Dangubić, Marinika Tepić i Predrag Patić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  PANČEVO – Pitali smo neke od nosilaca izbornih lista za Skupštinu grada Pančeva šta očekuju od izbora.

  „Očekujem da se nastavi politika stabilizacije, pre svega javnih finansija, ne samo republike i pokrajine, nego pre svega lokala što je fokus našeg interesa. Paralelno sa stabilizacijom i uređivanjem javnih finansija mora da se radi i na obnavljanju infrastrukture razorene svih prethodnih godina, a obnavljanje infrastrukture znači nova zapošljavanja, dolazak investicija i smanjenje procenta nezaposlenosti. To je nešto na čemu smo radili prethodne dve godine i jedini je put kojim moramo da nastavimo“– rekao je gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov.

  „SPS očekuje dobru izlaznost i nada se dobrom rezultatu. Kampanja je bila pozitivna. Mi smo odgovorno radili i donosili predloge za koje smatramo da imamo adekvatno rešenje i mislim da će to biti prepoznato i da će građani podržati Socijalističku partiju Srbije“ , rekao je Nikola Dangubić, predsednik GO SPS-a.

  „Očekujem da opcija koju predstavljam,  ostvari maksimalan broj glasova. Očekujem, takođe, i da se građani pokrenu i da ove hladne i kišne nedelje iskoristi svoje biračko pravo, jer čak i u onim opcijama ‘nemam za koga da glasam’ i ‘ne znam za koga da glasam’, možete i da ne glasate, ali nemojte ostaviti listić prazan da ne bude ubijen glas ili potrošen ni na šta ili da ode nekoj opciji za koju zapravo ne glasate, ali naročito na lokalu ti glasovi prelivaju baš onima, recimo, za koje ne biste glasali. Mi se nadamo da ćemo, naravno, pobediti – jer nismo svi isti. Nikada neću pristati na to da smo svi isti, da su svi političari isti, da su svi nosioci javnih funkcija isti. Nismo isti, građani to dobro znaju, naročito mi Pančevci, svi se mi jako dobro znamo. Niko ne treba da priča građanima kako žive. Zapravo je poniženje smatrati da oni ne razumeju i da im treba to objašnjavati“ , rekla je Marinika Tepić, kandidatkinja LSV-a za gradonačelnicu Pančeva.

  „Manje – više su jasna očekivanja i jasni su rezultati i ono što će biti glavni utisak na izborima jeste da , prvi put od dvehiljadite godine neće biti izražena slobona volja građana. Čitava atmosfera koja je prethodila u predizbornoj i izbornoj kampanji  i sad, ovde, na biračkim mestima, apsolutno ne obezbeđuje izražavanje slobodne volje građana i to će biti glavni utisak. Tako da, ma kakav rezultat bio na ovim izborima, on će biti u senci atmosfere koja je mnogo lošija i nije demokratska“ , rekao je kandidat LDP-a, Predrag Patić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Objavljene nove cene goriva

  U narednih sedam dana, litar evrodizela za maloprodaju koštaće 204 dinara, dok će cena bezolovnog benzina biti 185 dinara po litru, saznaje […]

  Sprečeno krijumčarenje migranata preko Drine

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku aktivnosti Štaba za suzbijanje iregularnih migracija u Malom Zvorniku, sinoć su sprečili krijumčarenje migranata preko Drine i državne […]