• Temperatura do 15 stepeni prvog dana nove godine, vetrovito u južnom Banatu

  U Srbiji će se danas jutarnja temperatura kretati od -1 do 8, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni. Sneg i formiranje snežnog pokrivača očekuju se oko 10. januara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Temperatura do 15 stepeni prvog dana nove godine, vetrovito u južnom Banatu
  Foto: Pixabay

  Ujutro će po kotlinama i visoravnima južne i istočne Srbije mestimično biti magla ili niska oblačnost, koja se u Negotinskoj Krajini može zadržati i tokom prepodneva.

  Tokom dana se očekuje umereno i potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, koja će ujutro i pre podne zahvatiti severne i zapadne krajeve, posle podne centralne i istočne, a uveče i tokom noći će se proširiti i na ostatak zemlje, na visokim planinama u toku noći kiša će preći u sneg.

  Ujutro će duvati slab i umeren vetar, na jugu Banata povremeno i jak južni i jugoistočni, od sredine dana na severu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima u skretanju na severozapadni.

  Jutarnja temperatura će se kretati od -1 do 8, a najviša od 10 do 15 stepeni, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije oko 7 stepeni.

  U Beogradu se očekuje slaba kiša posle podne. Temperatura u prestonici biće do 15 stepeni.

  Prema izgledima vremena za januar, sneg i formiranje snežnog pokrivača očekuju se oko 10. januara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Inspekcija rada lane obavila 34.122 nadzora

  Od 1.133 rešenja za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, bezmalo 11 odsto odnosilo se na kršenja u vezi sa isplatom zarada. U toku prošle godine inspekcija rada obavila je 34.122 nadzora, od […]