• Tužilaštvo u Zaječaru dobilo obdukcioni nalaz o uzrocima smrti brata osumnjičenog za smrt Danke Ilić

  U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru primljen je obdukcioni nalaz Instituta za sudsku medicinu u Beogradu urađen posle smrti D. D., brata osumnjičenog za smrt dvogodišnje Danke Ilić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tužilaštvo u Zaječaru dobilo obdukcioni nalaz o uzrocima smrti brata osumnjičenog za smrt Danke Ilić
  Foto: Pixabay

  Više javno tužilaštvo u Zaječaru primilo je juče obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, urađen posle smrti D. D. iz Zlota kod Bora.

  „Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena“, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

  Pojedini mediji u petak su objavili da je stigao obdukcioni nalaz, što je iz Tužilaštva demantovano, piše RTS.

  D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde se nalazio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.

  Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]