• Tužilaštvo u Zaječaru predložilo produženje pritvora osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić

  Tužilaštvo u Zaječaru predložilo produženje pritvora za S. J. i D. D., osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Osumnjičeni su u pritvoru od 6. aprila. Telo devojčice koja je nestala 26. marta još nije pronađeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tužilaštvo u Zaječaru predložilo produženje pritvora osumnjičenima za ubistvo Danke Ilić
  Foto: Pixabay

  Više javno tužilaštvo u Zaječaru predložilo je sudu da za još 30 dana produži pritvor S. J. i D. D., osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

  Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

  U pritvoru se nalazi i otac D. D. zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.

  Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

  Telo devojčice koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, još uvek nije pronađeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Motociklisti sve bahatiji na putevima

  Sezona dvotočkaša je uveliko počela, a sa njom i talas crnih vesti sa puteva Srbije. Samo proteklog vikenda na našim putevima život su izgubila dvojica mladih motociklista, a to je samo nastavak […]