• U novembru više od 298.000 putnika na letovima Er Srbije

  Er Srbija je tokom novembra prevezla ukupno 298.322 putnika, što je porast od 39 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine i 60 odsto više u poređenju sa do sada rekordnom 2019. godinom.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U novembru više od 298.000 putnika na letovima Er Srbije
  Foto: Pixabay

  U saopštenju Er Srbija navodi da je obavljeno 3.560 letova iz Beograda, Niša i Kraljeva, što je povećanje od 40 odsto u odnosu na novembar prošle godine i 54 odsto u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu.

  Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je da se ta avio kompanija bliži broju od četiri miliona prevezenih putnika u ovoj godini.

  „Hvala vam što letite sa nama i svakodnevno nam ukazujete poverenje. Trudimo se da vam zauzvrat omogućimo još veći izbor prilikom putovanja i da vam olakšamo da brzo i lako stignete do željenih destinacija. Od 2013. godine do danas, preko 26 miliona putnika bilo je na našim letovima, a sledeći cilj nam je 30 miliona putnika“, rekao je Marek.

  Dodaje se da su u novembru, koji je bio sedamnaesti uzastopni rekordni mesec Er Srbije, najpopularnije destinacije u regionu bile Podgorica i Tivat, u Zapadnoj Evropi Cirih, Pariz, Rim i Milano, dok su u široj evromediteranskoj zoni najtraženiji letovi bili do Istanbula, Atine i Barselone.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Koliko se zarađuje u Srbiji po delatnostima

  Prosečna neto plata u Srbiji prošle godine, za dvanaest meseci, iznosila je 86.007 dinara, što je oko 732 evra. Za godinu dana plate su nominalno porasle 14,8 odsto. Iz godine u godinu praktično […]

  Isplata februarskih penzija samostalcima

  Isplata penzija za februar korisnicima iz kategorije samostalnih delatnosti počinje danas, objavio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i naveo da će tada početi isplata […]