• U Zaječaru ponovo saslušan jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić

  Osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić S. J. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja tužioca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Zaječaru ponovo saslušan jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić
  Foto: Pixabay

  U višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, završeno je saslušanje S. J. iz Bora, osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Razlog ponovnog saslušanja su dodatna pitanja tužioca.

  Advokat osumnjičenog Živorad Bogdanović rekao je da se S. J. na saslušanju ponašao normalno.

  „Čovek je izneo svoju odbranu. One činjenice koje je vama neko rekao prošli put, hladnokrvno da je pričao su nesuvisle. Odgovarao je normalno na pitanja. Ovaj slučaj se neće rešiti sigurno narednih nekoliko meseci, jer tužilaštvo planira saslušanje još nekih svedoka, sva veštačenja još nisu pristigla, tako da do kraja septembra se sigurno neće završiti“, naveo je Bogdanović.

  Drugi osumnjičeni D. D. priznao je ubistvo. Obojica se nalaze u pritvoru, dok je otac D. D. koji se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice, nedavno pušten iz pritvora.

  Telo devojčice još nije pronađeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Uhapšen lekar u Kragujevcu, uzeo mito za carski rez

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su Đ. M. […]