• Uhapšena četvorka osumnjičena za krađu invalidskih kolica, bicikala i čepova iz magacina humanitarne organizacije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, efikasnim operativnim radom, rasvetlili su Krivično delo teška krađa, počinjeno na štetu Udruženja građana „Čepom do osmeha“ i uhapsili četvoricu osumnjičenih za ovo krivično delo.

  Policija je uhapsila F. A. (1989), M. V. (1994) i  šesnaestogodišnjaka iz Novog Sada, kao i M. G. (1978) sa područja Žablja, koji se terete da su provalili u kuću koju je zakupilo ovo Udruženje građana i ukrali oko dve tone plastičnih čepova, dvoje invalidskih kolica i dva bicikla.

  Policija je pronašla deo ukradenih stvari i vratila Udruženju, a istragom će biti  utvrđene sve okolnosti i činjenice u vezi sa ovim slučajem.

  Trojici punoletnih osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak. Uz konsultacije sa nadležnim tužilaštvom, osumnjičeni maloletnik biće procesuiran u skladu sa zakonom.

   

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, efikasnim operativnim radom, rasvetlili su Krivično delo teška krađa, počinjeno na štetu Udruženja građana „Čepom do osmeha“ i uhapsili četvoricu osumnjičenih za ovo krivično delo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Sindikati traže povećanje plata prosvetnim radnicima

  Reprezentativni sindikati u prosveti saopštili su danas da očekuju hitno zakazivanje sastanka o povećanju plata prosvetnim radnicima, jer dogovoreni, koji je trebalo da bude održan 15. jula, nije […]