• Uhapšena majka osumnjičena da je pretukla nastavnicu u školi

  Policija je uhapsila ženu kojoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu, nastavnici uputila pretnje, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu stomaka.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uhapšena majka osumnjičena da je pretukla nastavnicu u školi
  Foto: Pixabay

  Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je 13. juna u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu, uputila oštećenoj nastavnici pretnje po život i telo, vređala ju je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede, navodi u saopštenju Tužilaštvo.

  Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povređeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni događaj izazvao i uznemirenost građana, naročito zbog činjenice da se dogodio u osnovnoj školi, dodaje u saopštenju.

  Javni tužilac će 15. juna saslušati okrivljenu o svim okolnostima događaja.

  „Svesni učestalosti napada na prosvetne radnike Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu će predlagati najstrože sankcije i na taj način uticati na bezbednost svih građana i očuvanje obrazovnih institucija“, zaključuje se u saopštenju.

  Mediji prenose da ovo nije jedini slučaj napada koji se dogodio na prosvetne radnike tokom jučerašnjeg dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija