• Uhapšeni administratori portala serije.rs, policija preuzela sajt

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko portala serije.rs nezakonito omogućili onlajn gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija. Time su nosiocima autorskih prava naneli ogromnu finansijsku štetu.

  Odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala preuzelo je administratorsku kontrolu nad internet portalom serije.rs i na taj način prekinulo nelegalno emitovanje i onlajn gledanje domaćih i stranih televizijskih serija.
   
  Policija je prilikom pretresa stanova i drugih prostorija koje koriste administratori pregledala računare koje su koristili za održavanje portala i privremeno ih oduzela. 
   
   

  Policija je podnela krivičnu prijavu protiv dve osobe zbog sumnje da su u dužem vremenskom periodu preko portala serije.rs nezakonito omogućili onlajn gledanje velikog broja domaćih i stranih televizijskih serija.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Inspekcija rada lane obavila 34.122 nadzora

  Od 1.133 rešenja za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, bezmalo 11 odsto odnosilo se na kršenja u vezi sa isplatom zarada. U toku prošle godine inspekcija rada obavila je 34.122 nadzora, od […]