• VJT u Zaječaru podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u slučaju smrti brata osumnjičenog za smrt Danke Ilić

  Nakon prijema obdukcionog zapisnika Instituta za sudsku medicinu Beograd, Više javno tužilaštvo u Zaječaru je podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u postupku povodom smrti pokojnog D. D., u skladu sa Metodologijom za istragu u slučajevima zlostavljanja, iz kojih razloga se nije oglašavalo u vezi slučaja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT u Zaječaru podnelo predlog za supstituciju nadležnosti u slučaju smrti brata osumnjičenog za smrt Danke Ilić
  Foto: Pixabay

  U ponedeljak je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru primljen obdukcioni nalaz Instituta za sudsku medicinu u Beogradu urađen posle smrti D. D., brata osumnjičenog za smrt dvogodišnje Danke Ilić.

  „Obdukcioni zapisnik će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena“, navedeno je tada u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

  D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde se nalazio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.

  Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp

  Tagovi:

 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Pretežno sunčano i toplije

  U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano uz promenljivu oblačnost i toplije, samo se posle podne i uveče na zapadu, jugozapadu i jugu […]