• Pančevački aduti su Severna zona i privatno javno partnerstvo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

   

   

  Gradsko veće ovlastilo je gradonačelnika da potpiše sporazum o zajedničkom nastupu na četiri međurodna sajma investicija sa Vladom Vojvodine i više vojvođanskih gradova. Koordinator nastupa je Razvojna agencija Vojvodine a pola novca za sajamske nastupe obezbediće pokrajinski dok će ostatak plaćati gradovi Vojvodine.

  – Ta zajednička predstavljanja na međunarodnim sajmovima investicija Pančevu dolaze u pravo vreme jer ćemo 2018. godine imati opremljenu Severnu industrijsku zonu. Tu će biti oko 77 hektara potpuno spremnih za investiture. Naš drugi adut privatno javno partnerstvo. Neophodne odluke smo doneli kako bismo mogli da privatne investitore pozovemo da zajedno investiramo u četiri oblasti. Radi se o daljinskom grejanju odnosno izolacije višeporodičnih stambenih objekata, izgradnja kanalizacione mreže odnosno postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, ulaganje u mrežu lokalnih puteva i javno osvetljenje, naglasio je gradonačelnik Saša Pavlov.

  Gradsko veće ovlastilo je gradonačelnika da potpiše sporazum o zajedničkom nastupu na četiri međurodna sajma investicija sa Vladom Vojvodine i više vojvođanskih gradova. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija