• Vozila u suprotnom smeru, na putu gde su trake fizički odvojene

  Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačima su zaustavili i isključili iz saobraćaja dva vozača zbog učinjenih prekršaja nasilničke vožnje.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vozila u suprotnom smeru, na putu gde su trake fizički odvojene
  Foto: Pixabay

  Najpre je oko 22 časa zaustavljen dvadesetsedmogodišnji vozač „folksvagena“, koji se na državnom putu Beograd–Lazarevac u opštini Barajevo kretao brzinom od 144 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas. Pored toga, ovaj vozač vršio je preticanje jednog vozila preko neisprekidane uzdužne linije.

  Nakon toga, oko 2.35 časa, na istom državnom putu u opštini Čukarica, iz saobraćaja je isključena dvadesettrogodišnja žena, koja se vozilom „sitroen“ kretala kolovoznom trakom namenjenom za saobraćaj vozila iz suprotnog smera, na putu na kome su kolovozne trake fizički odvojene.

  Za svega tri dana ove godine, pripadnici Uprave saobraćajne policije koji kontrolišu saobraćaj presretačima otkrili su 143 prekršaja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Upis u prvi razred čeka 65.000 dece u Srbiji

  Upis u prvi razred osnovne škole u školskoj 2024/25. biće tradicionalno u periodu između 1. aprila i kraja maja, a iz Ministarstva prosvete kažu da na upis čeka gotovo 65.000 dece u Srbiji, od […]

  Preko 300 novih startap kompanija u protekle dve godine

  Srpski inovacioni ekosistem nastavlja impresivan rast, sa preko 300 novih startapa u protekle dve godine, 28 odsto čine mladi osnivači, starosti 15 do 29 godina, a 22 odsto startap kompanija je u […]