• Za nedelju dana saobraćajna policija na putevima Srbije otkrila 36.000 prekršaja

  Akcija pojačane kontrole saobraćaja počeće danas i trajaće do 7. maja, rekao je za Tanjug pomoćnik načelnika Uprave saobraćajne policije Zlatko Belencan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za nedelju dana saobraćajna policija na putevima Srbije otkrila 36.000 prekršaja
  Foto: Pixabay

  Tokom 4. Centralne akcije koja počinje danas poseban akcenat će biti na upravljanju vozilom pod dejstvom alkohola, zatim psihoaktivnih supstanci, na nekorišćenje sigurnosnih pojaseva i to naročito na zadnjim sedištima, korišćenje mobilnih telefona na nepropisan način od strane vozača i pešaka, rekao Belencan.

  On je podsetio da je u periodu od 25. aprila do 1. maja u okviru akcije „Roadpol“ MUP sproveo akciju pojačane kontrole saobraćaja, koja je bila usmerena na prekršaj prekoračenja brzine.

  Za sedam dana, koliko je trajala akcija pojačane kontrole, otkriveno ukupno 36 hiljada prekršaja, od toga 10.984 van naselja i 24.744 u naselju, rekao je Belencan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vremenska prognoza za nedelju, 16. jun

  Nedelja nam donosi i sunce i oblake. U većem delu zemlje biće pretežno sunčano. Ipak, posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na zapadu i jugozapadu zemlje mogući su kiša i pljuskovi sa […]

  Šta ako putnik dobije apartman koji nije ugovoren

  Počela je letnja sezona i ove godine će veliki broj putnika iz Srbije odmor provesti u organizaciji turističkih agencija. Prema podacima iz Jute, od oko milion putnika koji odmor provedu u […]