• Za turističke vaučere se prijavilo 3.653 ugostitelja

  Za turističke vaučere za odmor u Srbiji do sada se prijavilo 3.653 ugostitelja, rekao je za Tanjug državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine Uroš Kandić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za turističke vaučere se prijavilo 3.653 ugostitelja
  Foto: Pixabay

  „Prijavljivanje ugostitelja za vaučere počelo je 31. decembra, dok će građani moći da se prijavljuju od ponedeljka, 15. januara“, precizirao je Kandić.

  Naveo je da je vrednost ovogodišnjih vaučera povećana sa 5.000 na 10.000 dinara a iznos zarade za zaposlene, koji mogu da koriste vaučere je podignut sa 70.000 na 80.000 dinara.

  Prema listi objavljenoj na sajtu Ministarstva turizma najveći broj prijavljenih ugostitelja je iz srpskih banja, Sokobanje, Banje Koviljače, Niške banje, Sijarinske, Pribojske banje, Gornje Trepče, zatim planina prvenstveno Zlatibora i Kopaonika.

  Vaučeri se mogu koristiti u ugostiteljskim objektima van mesta prebivališta, a građani će moći da se prijavljuju samo sa rezervacijama izdatim nakon današnjeg dana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Inspekcija rada lane obavila 34.122 nadzora

  Od 1.133 rešenja za otklanjanje utvrđenih nepravilnosti, bezmalo 11 odsto odnosilo se na kršenja u vezi sa isplatom zarada. U toku prošle godine inspekcija rada obavila je 34.122 nadzora, od […]