• Završen protest „Srbija protiv nasilja“

  Protest „Srbija protiv nasilja“ završen je večeras ispred Republičkog javnog tužilaštva, čijim radom deo opozicije koji organizuje proteste nije zadovoljan.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Završen protest „Srbija protiv nasilja“
  Foto: Pixabay

  Saobraćaj koji je bio blokiran u Nemanjinoj i ulici Kneza Miloša je ponovo uspostavljen, kao i kod Doma Narodne skupštine.

  Ispred parlamenta učesnicima protesta su se obratili poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

  Grbović je rekao da njihova ambicija nije samo da pobede, već da menjaju Srbiju i da nema prilagođavanja onima koji je, kako je rekao, uništavaju.

  Rakić je kazala da oni hoće bezbednost, pravdu istinu i zakon, sve ono, kako je rekla, čega nema u Srbiji, a moralo bi da bude.

  „Naš program je Srbija bez nasilja i ona kojoj niko neće pretiti sankcijama i izolacijom. Želimo Srbiju koju susedi poštuju i sa kojom sarađuju“, rekla je Rakić.

  Na protest su došli predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, poslanik DS Srđan Milivojević, predsednik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, predsednik pokreta za preokret Janko Veselinović, kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, poslanik Narodnog pokreta Srbije Borislav Novaković, kao i zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović.

  Organizatori protesta su poslaničke grupe Pravac Evropa, Demokratska stranka, Moramo-Zajedno, Zeleno-levi klub i Narodni pokret Srbije-Ekološki ustanak-Novo lice Srbije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija