• Konferencija DynamicsMinds okuplja više od 1.000 učesnika u Sloveniji

  Preostalo je manje od 10 dana – Konferencija DynamicsMinds 2024 za korisnike Microsoft Dynamics 365 i Power Platforme održaće se na prelepom slovenačkom primorju od 26. do 29. maja. Okupiće preko 1.000 učesnika, uz predavanja više od 170 stručnjaka iz industrije otključati puni potencijal poslovnih aplikacija. DynamicsMinds 2024 je više od konferencije – ona slavi sve raznolikosti i talente zajednice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Konferencija DynamicsMinds okuplja više od 1.000 učesnika u Sloveniji
  Foto: DynamicsMinds

  Portorož, SlovenijaDynamicsMinds je konferencija posvećena Microsoft Dynamics 365 i Power Platformi,  drugu godinu zaredom od 26. do 29. maja okuplja profesionalce i korisnike da podele svoje znanje, steknu nove, napredne veštine, otkriju nova rešenja i međusobno se povežu. Konferencija svojim sloganom “Tamo gde se briljantni umovi sastaju, druže i dele” dočarava suštinu DynamicsMinds u Portorožu.

  Microsoft Dynamics 365 je portfolio inteligentnih poslovnih aplikacija dizajniranih da pomognu firmama da efikasnije posluju i pruže bolje iskustvo svojim korisnicima, dok je Microsoft Power Platform skup alata za brzu izradu rešenja bez koda prilagođenih poslovnim procesima.

  Učesnike konferencije očekuju različite aktivnosti, kao što su obraćanje direktorke Microsoft  Slovenija, Barbare Domicelj, zatim Georga Glantschniga, potpredsednika Microsoft Corporate,  potpredsednika Mike Mortona i Shay Gurmana, kao i glavne “troublemakerkeDone Sarkar. Održaće se više od 200 predavanja širokog spektra tema od Finansija & Operacija, preko Business Centrala i Customer Engagement-a, do Power Platform-i, kao i „okruglih stolova“ na kojima će se razgovarati o aktuelnim trendovima i izazovima sa kojima se industrija danas suočava.

  Učesnici će moći da budu deo interaktivnih radionica, iskoriste priliku da organizuju sastanke sa predstavnicima Microsoft-a i stručnjacima iz zajednice, kao i da dobiju odgovore na svoja pitanja na “Expert Corner-u”.

  Ovogodišnji događaj će obuhvatiti niz od preko 170 sjajnih govornika, uključujući eksperte poput Rachel Profitt i Tommy Skaue, menadžere programa za Business Central Blaž Kotelko, Ivan Koletic, Aleksandar Totović, i stručnjake kao što su Luc van Vugt, Tobias Fenster, Shannon Marie Mullins, Renato Fajdiga i AJ Ansari. Uvidi u Customer Engagement biće predstavljeni od strane govornika kao što su Mark Smith i Steve Mordue. Menadžeri programa za Finansije&Operacije Bostjan Golob i Lane Swenka će biti u pratnji eksperata Ludwig Reinhard, André Arnaud de Calavon, Kurt Hatlevik i Martin Drab. Power Platform će predstaviti menadžer programa Ilya Fainberg, i eksperti Lisa Crosbie, Victor Dantas i Yannick Reekmans. Ovo su samo neki od izuzetnih stručnjaka koji će podeliti svoje uvide i iskustva, pružajući učesnicima jedinstvenu priliku da uče od najboljih.

  Pored zajedničkih sesija, tokom cele konferencije biće održan i program posvećen Microsoft Partnerima, gde će govornici kao što su Brian Galicia, Nenad Sljivic, Joseph Corigliano i Rick McCutcheon odgovarati na pitanja i potrebe partnera.

  Konferencija DynamicsMinds koju organizuje brzorastuća slovenačka tehnološka kompanija Docentric, u saradnji sa stručnjacima i korisnicima Dynamics rešenja, osmišljena je da bude više od konferencije, odnosno da učesnicima pruži jedinstven doživljaj unutar zajednice koja okuplja najveće poznavaoce poslovnih aplikacija da bi zajedno učili, razmenjivali svoja znanja i inspirisali jedni druge. Sa preko 1.000 učesnika, više od 200 predavanja i preko 170 predavača, uključujući i čarobnjake IT industrije i MVP-jeve, DynamicsMinds 2024 je pravo mesto za sve one koji žele da savladaju magične formule iz sveta poslovnih rešenja. Na kraju događaja, biće održana ceremonija dodele nagrada svima koji su pružili značajan doprinos Dynamics zajednici.

  Registracija se zatvara uskoro i zato je neophodno da oni koji žele što pre osiguraju svoje mesto među najboljima u zajednici, prijavom za učešće na konferenciji DynamicsMinds koja je već u svom prvom izdanju dobila odlične ocene. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Svet