• PANČEVO: Izgradnja 8 novih gradskih stanova koštala 26,5 miliona dinara, a evo ko može da konkuriše za njh

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    U ulici Čumićevoj na broju 52 izgrađen je višeporodični stambeni objekat sa 8 stanova. Preko gradskog javnog preduzeća, Gradske stambene agencije, za izgradnju ove zgrade socijalno stanova plasirano je 26,5 miliona dinara, a radove je izvela firma GD “Graditelj” iz Beograda. Uz zgradu uređen je i parter, dvorište i parking prostori.

    U toku je tehnički prijem ove zgrade koja je priključena i na gradski toplovod. Stanovi u ovoj zgradi namenjeni su programu socijalno dostupnog stanovanja kroz davanje u zakup pod neprofitnim uslovima na određeno vreme.

    Pravo učešća na konkursu imaju građani Pančeva koji na tržištu ne mogu da obezbede stanove za sebe i članove svog porodičnog domaćinstva. Stanovi se daju u zakup po raspisanom i sprovedenom konkursu koji raspisuje Komisija za davanje u zakup gradskih   stanova grada Pančeva. Za raspodelu 8 stanova u zgradi u Ulici Čumićeva br. 52  u Pančevu, JP  “Gradska stambena agencija“  Pančevo planira raspisivanje konkursa početkom 2018. godine. saopštila je Gradska stambena agencija.

    U ulici Čumićevoj na broju 52 izgrađen je višeporodični stambeni objekat sa 8 stanova. Preko gradskog javnog preduzeća Gradske stambene agencije za izgradnju ove zgrade socijalno stanova plasirano je 26,5 miliona dinara a radove je izvela firma GD “Graditelj” iz Beograda. Uz zgradu uređen je i parter, dvorište i parking prostori.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo