• Glogonj: Humanitarna žurka za pomoć Milošu Stanisavljeviću

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U sredu, 27. decembra, Caffe Grand iz Glogonja organizuje humanitarno veče za pomoć Pančevcu Milošu Stanisavljeviću, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu početkom decembra na Malti. Kutija za dobrovoljne priloge nalaziće se na ulazu u kafić, a organizatori navode da će sav prihod od pića biti uplaćen na račun Stanisavljevića. Humanitarnim nastupom akciju će podržati 100% Bend.
     

    Porodici Stanisavljević potrebno je oko 70 000 evra – za dosadašnje troškove lečenja na Malti i za transport do Srbije.

    Troškovi su toliki zato što Srbija nema sporazum s Maltom o izmirivanju troškova lečenja, tako da mi kao porodica snosimo sve njegove troškove. Jedini ko može da ga preveze je sanitetski helikopter Vlade Srbije, a neka suma koja nam je nezvanično rečena za tu uslugu je oko 30.000 evra kada doktori daju „zeleno svetlo“- rekao je Milošev brat Bojan Stanisavljević za RTV.

    Sredstva za pomoć porodici Stanisavljević možete da uplatite na dinarski žiro račun Banke Intesa:

    160-5810200045750–33
    na ime Bojan Stanisavljević

    za uplate iz inostranstva otvoren je račun:

    IBAN – RS35160583020072037851

    SWIFT DBDBRSBG

    U sredu, 27. decembra, Caffe Grand iz Glogonja organizuje humanitarno veče za pomoć Pančevcu Milošu Stanisavljeviću, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu početkom decembra na Malti. Kutija za dobrovoljne priloge nalaziće se na ulazu u kafić, a organizatori navode da će sav prihod od pića biti uplaćen na račun Stanisavljevića. Humanitarnim nastupom akciju će podržati 100% Bend.
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo