• PANČEVO: Jutarnje vesti za utorak, 6. februar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobro jutro. Danas je utorak, 6. februar. U Pančevu će ujutru biti hladno sa slabim mrazem i mestimično maglom. U toku dana pretežno sunčano. U toku noći naoblačenje sa kratkotrajnom slabom kišom. Vetar slab, posle podne umeren, jugoistočni, u toku noći povremeno jak. Najniža temperatura od -4 do -2, najviša 9 stepeni.

    U pančevačkom porodilištu u poslednja 24 sata su rođene četiri bebe, tri dečaka i devojčica.

    Zbog planiranih radova na električnoj mreži danas će bez struje biti potrošači u Pančevu i Kovinu.

    Pančevo    

    • 09:00-10:30    Isidore Sekulić 16.
    • 11:00-12:30    Velјka Vlahovića 23.

    Kovin    

    • 09:00-12:00    Zgrada Trg Oslobođenja 3, od prvog do petog sprata.

    Vesti

    • U Srbiji je od oktobra prošle godine, uključujući i teritoriju nadležnosti Zavoda za javno zdravlje Kosovska Mitrovica, registrovano ukupno 1.811 slučajeva malih boginja, među kojima je i beba stara 15 dana.Od toga je 895 slučajeva laboratorijski potvrđeno u Institutu Torlak, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“.
    • Nemački „Simens“ je stigao i u Šumadiju i danas je zvanično potvrdio da je preuzeo kragujevački „Milanović inženjering“. Taj svetski gigant saopštava da je kupovinom fabrike proširio svoju međunarodnu mrežu proizvodača u šinskoj industriji, ali i poslovanje u našoj zemlji, javlja RTS.
    • U cilju boljeg informisanja građana o našim najznačajnijim aktivnostima, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije otvorilo je zvaničnu stranicu na društvenoj mreži „Fejsbuk“ – www.facebook.com/srbijamup. Mimo redovnih aktivnosti MUP-a, građani koji imaju nalog na ovoj društvenoj mreži, a koji budu pratili zvaničnu stranicu, moći će da se upoznaju sa profesionalnim i ličnim dostignućima pojedinih policijskih službenika, ali i drugih zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

     

    Dobro jutro. Danas je utorak, 6. februar. U Pančevu će ujutru biti hladno sa slabim mrazem i mestimično maglom.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Servisne informacije

    U sredu deo Pančeva bez vode

    Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 17. aprila, bez vode će ostati sledeće ulice: Nadežde Petrović, Gorana Kovačića, Jovana Bjelića i Dušana Petrovića Šaneta od Radivoja […]