• PANČEVO: Đaci OŠ ,,Miroslav Mika Antić” osvojili turnir u Šangaju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Tim iz Srbije u fudbalu, za decu uzrasta od 10 do 13 godina, osvojilo je prvo mesto na turniru u Šangaju u Kini. U ovom srpskom timu su bila i petorica đaka OŠ ,,Miroslav Mika Antić”, koje je predvodio nastavnik te škole Dragan Jovanović.

    Zimski kamp održan je u Šangaju, od 26. januara do 4. februara, a u fudbalu na polovini terena, takmičile su se ekipe (od po sedam igrača) iz Kenije, Šri Lanke, Paname, Kine i Srbije.

    – Naša ekipa je u kampu imala po dva treninga dnevno, a na turniru smo odneli dve ubedljive pobede I tako osvojili prvo mesto. Tim iz Srbije bio je sastavljen od ukupno 20 đaka to jest po petorica iz škola iz Šapca, Obrenovca, Vinče i Pančeva. Ponosan sam na njih – izjavio je za 013 Info nastavnik fizičkog Dragan Jovanović.

    Do ove saradnje između Strelišta i Šangaja došlo je prošle godine kada je kineska delagacija posetila našu zemlju i odabrala gradove i škole čiji predstavnici će učestvovati na ovom turniru.

    Nastavnik Jovanović je zatim odabrao petoricu mladih fudbalera – učenika šestog, odnosno petog razreda OŠ ,,Miroslav Mika Antić”.

    Kompletan put i boravak u Šangaju finansirali su domaćini ovog Zimskog kampa.

    Tim iz Srbije u fudbalu, za decu uzrasta od 10 do 13 godina, osvojilo je prvo mesto na turniru u Šangaju u Kini.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]