• PANČEVO: Članica Gradskog veća ne prisustvuje sednicama već daje sugestije sa specijalizacije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Već oko godinu dana članica Gradskog veća dr  Mirela Petrović, lekarka zadužena za oblast zdravstva, ne prisustvuje sednicama. Gradonačelnik Saša Pavlov potvrdio je da je Mirela Petrović i dalje član Gradskog veća iako je u stvari na specijalizaciji za svoj lekarski posao.

    – Mirela Petrović daje sugestije i meni i Gradskom veću i tako učestvuje u radu. I tako je već duže vreme jer je na specijalizaciji, objasnio je gradonačelnik Pavlov.

    Sednice Gradskog veća se održavaju radnim danima, po pravilu u prepodnevnim satima, u vreme kada aktivna članica Gradskog veća Mirela Petrović ima obaveze na specijalizaciji.

    Dr Mirela Petrović je lekar, stalno zaposlena u pančevačkom Domu zdravlja. Posle dobijana specijalizacije u Gradskom veću Pančeva je u volonterskom statusu. Za članstvo u veću prima novčanu naknadu, a ne platu.

    Već oko godinu dana članica Gradskog veća Mirela Petrović, lekarka zadužena za oblast zdravstva, ne prisustvuje sednicama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

    Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

    ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]