• Kada će Kulturni centar Pančeva poneti ime Nebojše Glogovca?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

     

    Nekoliko dana posle smrti velikog glumca, Pančevca, Nebojše Glogovca predstavnici gradske vlasti najavili su da će Kulturni centar Pančeva ubuduće nositi njegovo ime. Već tada je bilo poznato da se mora poštovati procedura te da predstoje odluke Gradskog veća Pančeva i gradske Skupštine. Od tada su održane dve sednice Skupštine, a ova tema se nije pojavila na dnevnom redu.

    – Nadležni sekretarijati gradske uprave pripremili su odgovarajuće materijale da bi odluka i bila doneta. Prema proceduri prvo predlog utvrđuje Gradsko veće a zatim odluku da se promeni ime Centru za kulturu donosi Skupština grada Pančeva. Kada će tema biti na dnevnom redu Gradskog veća odlučuje gradonačelnik, izjavio je Nemanja Rotar, član Gradskog veća zadužen za kulturu.

    Prema nekim očekivanjima posle dve sednice Skupštine tokom marta nova okupljanje odbornika gradskog parlamenta se može očekivati u drugoj polovini aprila. Gradsko veće sednice održava najmanje jednom nedeljno.

    Nekoliko dana posle smrti velikog glumca, Pančevca, Nebojše Glogovca predstavnici gradske vlasti najavili su da će Kulturni centar Pančeva ubuduće nositi njegovo ime.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]