• PANČEVO: Neverovatni Luka Ivanović opet vodi radionicu mađioničarskih trikova. Prijavite se

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresovane osnovce i srednjoškolce, uzrasta od 10 do 18 godina, da se prijave na radionicu mađioničarskih trikova koju će voditi Luka Ivanović. U toku trajanja radionice, polaznici će imati priliku da nauče kako funkcioniše mađioničarski zanat i kako se sa tim znanjem pristupa publici. Bavljenje mađioničarstvom doprinosi razvoju perceptivne, logičke, socijalne i spacijalne inteligencije, takođe poboljšava koncentraciju u svim ostalim aktivnostima. Na kraju radionice polaznike čeka javni nastup 25. maja u Apolo dvorani u Pančevu.

    Broj polaznika je ograničen!

    Audicija na kojoj će se vršiti odabir polaznika, održaće se 11. aprila od 19h u Domu omladine Pančevo, Svetog Save 10. Za audiciju je potrebno da svaki kandidat pripremi dva madjioničarska trika po izboru.

    Neophodno je poslati prijavu na mejl [email protected]

    Dom omladine Pančevo poziva sve zainteresovane osnovce i srednjoškolce, uzrasta od 10 do 18 godina, da se prijave na radionicu mađioničarskih trikova koju će voditi Luka Ivanović.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]