• KARATE: Sedam medalja za pančevačku „Mladost“ u Somboru na Prvenstvu Srbije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Posle kvalifikacija sa prvenstva Banata i Vojvodine, takmičari „Mladosti“ su nastupili na Prvenstvu Srbije, za decu do 14 godina, koje je održano u Somboru, 31. marta u katama i 1. aprila u borbama.

    Mladost je imala svoje kvalifikovane takmičare u oba takmičarska dana.

    Prvog dana bronzanu medalju u katama za devojčice rođene 2006. godine,  osvojila Pap – Marković Nataša, a četvrto mesto su osvojile  Petrović Katarina i Dragičević Milica, među devojčicama rođenim 2007. Godine u apsolutnoj kategoriji. Milica ima plavi pojas, ali se takmičila u apsolutnoj kategoriji, među devojčicama sa braon i crnim pojasom i za malo joj je izmakla medalja.

    Na prvenstvu su nastupili muški kata tim poletaraca u sastavu Šušak Đorđe, Popov Aleksa i petković Lazar i ženski kata tim poletarki u sastavu Jovanov Maša, Lepedat Sara i Terzić Una. U pojedinačnim nastupima nastupile su sestre Arađanin Nina i Sara, štrbac Nađa i Amanović Milica, ali su zbog veoma jake konkurencije ostali bez medalje,

    Drugog takmičarskog dana su nastupili takmičari u borbama.

    Zlatnu medalju je osvojila Ivanović Dejana u kategoriji borbe za devojčice rođene 2007. godine. Ovo je njen debi na velikim takmičenjima i ona je pokazala da je spremna za njih. Sve mečeve, pojedinačno i za ekipu je rešila u svoju korist.

    Srebrnu medalju su osvojile sjajne ženske nade u borbama. Do finala su imale četiri meča, ali su u finalu izgubile od odlične ekipe Lazareva. Ze ekipu su nastupile; Đurđević Tara, Žunić Sara, Todorović Miljana i Romanov Miljana.

    Bronzane medalje u pojedinačnim mečevima u borbama su osvojile: Žunić Sara, među devojčicama rođenim 2006. godine, Đurđević Tara, 2006. godište, Todorović Miljna i Pečenica Lara, među devojčicama rođenim 2005. Godine.

    Četvrto mesto je osvojio tim pionira u borbama: Bracanović Nikola, Vlahović Dušan, Milutinović Miloš i Petković Lazar. Prava je šteta, medalja im je izmakla za jedan poen.

    Odlično su se borili i prezentovali svoj klub, iako nisu osvojili medalje: Pantelić Mihailo i tim pionirki u borbama u sastavu: Stefanović Sofija, Ivanović Dejana, Dragičević Milica i Đurković Andrea.

    Takmičare „Mladosti“ očekuje Balkansko prvenstvo za decu do 14 godina, koje se održava u Beogradu od 27. do 29. aprila. Na potezu je selektor reprezentacije Srbije.

    Posle kvalifikacija sa prvenstva Banata i Vojvodine, takmičari „Mladosti“ su nastupili na Prvenstvu Srbije, za decu do 14 godina, koje je održano u Somboru, 31. marta u katama i 1. aprila u borbama.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport

    Takmičari SD „Pančevo 1813“ uspešni u Nišu

    Proteklog vikenda u Nišu je održano Prvenstvo Srbije po B programu za pionire i C programu serijskom vazdušnom puškom za juniorske i seniorske kategorije, koje je najmasovnije takmičenje u […]