• Asfaltirana Vranjska ulica u Omoljici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ulicama Vranjskoj i Vatrogasni trg u Omoljici danas je postavljen završni sloj, a radove na asfaltiranju obišla je gradska menadžerka Pančeva Maja Vitman.

    Vitman je tom prilikom objasnila da je asfalt rađen u punoj širini kolovoza koliko je to moguće u svakoj od ovih 10 ulica koje su urađene u drugoj fazi radova.

    “Napomenula bih da je u prvoj fazi radova projektom javno-privatnog partnerstva asfaltirano sedam ulica, što znači da je Omoljica za par meseci dobila 17 ulica, odnosno oko 4.300 m asfaltiranih puteva. Verujemo da će ovo pozitivno uticati na život Omoljčana”, rekla je gradska menadžerka.

    Dodala je da je za 15 meseci koliko je u postupku projekat javno-privatnog partnerstva, asfaltirano 118 ulica, računajući i današnje radove u Banatskom Novom Selu, odnosno 53 km puteva.

    “Što se tiče radova koji su izvedeni u svim naseljenim mestima, ne računajući Banatski Brestovac, gde će se krenuti sa asfaltiranjem sutra u preostale tri ulice i u Kačarevu gde će radovi uskoro krenuti, ostali su radovi na bankinama. Planirano je da se uradi minimum pola metra sa svake strane kako bismo dobili dodatno proširenje ulica. Pored ovoga što sam napomenula, trenutno se izvode radovi na uređenju bankina u Jabuci. Glogonj je u potpunosti završen, radi se uređenje bankina u Dolovu i ostalo je da se do kraja godine završe radovi na uređenju dela ulice kod groblja u Starčevu, parkinzi u sklopu groblja i da se urade radovi u Banatskom Brestovcu na okretnici”, navela je ona, a preneo zvanični sajt grada Pančeva.

    Vitman je precizirala da se u drugoj fazi radova u Omoljici radi 10 ulica i to Prvomajska, Ive Andrića, Cerska, Dunavska, Uroša Predića, Vuka Karadžića, Radnička, Banatska, Vranjska i Vatrogasni trg.

     

    U ulicama Vranjskoj i Vatrogasni trg u Omoljici danas je postavljen završni sloj, a radove na asfaltiranju obišla je gradska menadžerka Pančeva Maja Vitman.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PANČEVO: Uskršnji bazar do 28. aprila

    U četvrtak, 25. aprila, otvorena je manifestacija „Uskršnji bazar“ koju organizuje Udruženje žena „Pančevke – Gornji Grad“ u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Pančeva, uz […]

    PANČEVO: Bez naplate parkinga tokom praznika

    Tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, od 1. do 6. maja, kontrolori na otvorenom parkiralištu – zoniranim parking mestima, neće vršiti kontrolu naplate parkiranja. […]

    Kolike su prosečne februarske plate u južnom Banatu

    Prosečna zarada (bruto) obračunata za februar 2024. godine iznosila je 129.934 dinara, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa (neto) iznosila 94.125 dinara, saopštio je Republički zavod […]