• Bolji uslovi za građane i zaposlene

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Nove prostorije dela pančevačke filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje otvorene su danas, u petak, 22. aprila, u Ulici Žarka Zrenjanina 14a. Šalteri će raditi svakog radnog dana od 7,30 do 15,30 sati. Otvaranju su prisustvovali Verica Lazić. v.d. direktora RFZO i Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

    Na novu adresu izmeštena je šalter sala u kojoj će građani moći da overe zdravstvene knjižice, da dobiju obrazace za pomagala, i ostvare inostrano osiguranje. Adaptaciju prostorija i opremanje finansirala je lokalna samouprava i objekat je predat na korišćenje RFZO. Troškove funkcionisanje finansiraće RFZO.

    „Filijala ima svoju zgradu koja je u teškom građevinskom stanju. Zahvaljujući Gradu, pre svega gradonačelniku Pančeva, osiguranici će od sada moći da ostvare svoja prava u lepim prostorijama”, istakla je Verica Lazić. v.d. direktora RFZO.

    U trošnoj zgradi pančevačke filijale RFZO, koja se nalazi u Ulici Vojvode Radomira Putnika 6, ostao je menadžment i nekoliko službi – Odeljenje za ugovaranje i kontrolu zdravstvene zaštite i Odeljenje za računovodstveno i finansijsko poslovanje. Na pitanje novinara da li se u narednom periodu može očekivati iseljenje i tih službi direktorka je odgovorila da je RFZO u postpuku adaptacije zgrade, te da se navedene službe neće preseljavati na novu lokaciju.

    Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva istakao je da je Grad prepoznao potrebu preseljenja dela filijale RFZO, te je pronašao odgovarajući objekat i preuredio ga.

    „Smatrali smo da je ovo adekvatan način da se pruži podrška zdravstvenim osiguranicima. Primarni nivo zaštite i pružanje ovakvih usluga su za nas prioriteti, s obzirom da su građani najsenzibilniji upravo u ovim oblatima”, rekao je gradonačelnik.

    Nakon otvaranja novih prostorija Verica Lazić. v.d. direktora RFZO posetila je Sigurnu kuću Pančevo i uručila elektornske kartice svim korisnicima. Ona  je podsetila da je rok za zamenu zdravstevnih knjižica za elektronske kartice 31. decembar 2016. godine.

    I. Predić

    Nove prostorije dela pančevačke filijale Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje otvorene su danas, u petak, 22. aprila, u Ulici Žarka Zrenjanina 14a. Šalteri će raditi svakog radnog dana od 7,30 do 15,30 sati. Otvaranju su prisustvovali Verica Lazić. v.d. direktora RFZO i Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo