• Delovi pančevačke bolnice ponovo namenjeni obolelima od kovida

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Deo pančevačke bolnice opet je u sistemu kovid bolnica. Kako je za portal 013info rekao direktor dr Slobodan Ovuka, pacijenti inficirani kovidom se već primaju na infektivno odeljenje, a u planu je da se za ovu namenu upotrebe i staro grudno i ušno odeljenje. Odeljenja su već spremna i očekuje se dolazak obolelih.

    Ovuka nam je kazao i da se ovog puta neće koristiti renovirani deo Opšte bolnice, neće se remetiti pacijenti koji su na dijalizi i redovan rad bolnice.

    U pančevačku bolnicu po njegovim rečima moći će da se smesti do 100 pacijenata obolelih od kovida.

    Na odeljenja pančevačke zdravstvene ustanove primaće se pacijenti sa lakšom kliničkom slikom, oni kojima veštačka ventilacija nije neophodna.

     

     

    Deo pančevačke bolnice opet je u sistemu kovid bolnica. Kako je za portal 013info rekao direktor dr Slobodan Ovuka, pacijenti inficirani kovidom se već primaju na infektivno odeljenje, a u planu je da se za ovu namenu upotrebe i staro grudno i ušno odeljenje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]