• Direktorka Bekić: Postupili smo u interesu zdravlja dece

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevo, 01. septembar 2016. O potrebi da, predostrožnosti radi, učenici u školu prvog dana nove školske godine ponesu flaširanu vodu prvo obaveštenje pronašli smo 31. avgusta na internet stranici osnovne škole „Branko Radičević” u Pančevu.

    Istog dana kada smo dobili obaveštenje oko vode za piće uputili smo dopise Zavodu za javno zdravlje i Vodovodu, kako bi se uradilo ispiranje školske vodovodske instalacije. Naravno da smo odmah objavili obaveštenje učenicima na internet stranici škole. A i na vrata škole okačili smo obaveštenje. Ovako smo postupili u interesu zdravlja dece i zaposlenih. Posle ispiranja instalacije biće ponovo urađene analize – izjavila je direktorka škole „Branko Radičević” Vesna Bekić.

    Članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje,Tatjana Božić, objašnjava da su obaveštenja okačena u svim školama gde je analizama Zavod za javno zdravlje utvrdio da voda odstupa od pravilnika.

    Takvu smo preporuku 31. avgusta uputili direktorima tih škola – objasnila je Tatjana Božić.

    Od Gradske vlasti nismo uspeli da dobijemo spisak 14 škola koje imaju problema sa vodom.

    O potrebi da, predostrožnosti radi, učenici u školu prvog dana nove školske godine ponesu flaširanu vodu prvo obaveštenje pronašli smo 31. avgusta na internet stranici osnovne škole „Branko Radičević” u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo