• Dodela ugovora za opremanje školskih kabineta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U četvrtak, 21. jula 2016. godine, u 11.00 časova u sali na IX spratu Gradske uprave, biće održana svečana dodela ugovora direktorima srednjih škola, koje su dobile sredstva od Grada Pančeva po konkursu u vezi sa realizacijom mere aktivne politike zapošljavanja „Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje nastave“ u 2016. godini.

    Ovom prilikom, prisutnima će se obratiti članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić i član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike Milenko Čučković.

    Grad Pančevo je iz budžeta za 2016. godinu na ime realizacije odobrenih projekata u šest srednjih škola izdvojio sredstva u ukupnom iznosu od 2.000.000,00 dinara.

    Srednje škole koje su ove godine Konkursom ostvarile sredstva za projekte opremanja kabineta i radionica za praktičnu nastavu su Poljoprivredna škola „Josif Pančić“ Pančevo, ŠOSO „Mara Mandić“ Pančevo, Mašinska škola „Pančevo“ Pančevo, Tehnička škola „23. maj“ Pančevo, Gimnazija „Uroš Predić“ Pančevo i Medicinska škola „Stevica Jovanović“ Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo