Društvo

Dodela ugovora za opremanje školskih kabineta

Pančevo, Pon, 18/07/2016 - 15:52
Mirjana Marić

U četvrtak, 21. jula 2016. godine, u 11.00 časova u sali na IX spratu Gradske uprave, biće održana svečana dodela ugovora direktorima srednjih škola, koje su dobile sredstva od Grada Pančeva po konkursu u vezi sa realizacijom mere aktivne politike zapošljavanja "Unapređenje konkurentnosti srednjih škola, putem poboljšanja uslova za izvođenje nastave" u 2016. godini.

Ovom prilikom, prisutnima će se obratiti članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje mr Tatjana Božić i član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike Milenko Čučković.

Grad Pančevo je iz budžeta za 2016. godinu na ime realizacije odobrenih projekata u šest srednjih škola izdvojio sredstva u ukupnom iznosu od 2.000.000,00 dinara.

Srednje škole koje su ove godine Konkursom ostvarile sredstva za projekte opremanja kabineta i radionica za praktičnu nastavu su Poljoprivredna škola "Josif Pančić" Pančevo, ŠOSO "Mara Mandić" Pančevo, Mašinska škola "Pančevo" Pančevo, Tehnička škola "23. maj" Pančevo, Gimnazija "Uroš Predić" Pančevo i Medicinska škola "Stevica Jovanović" Pančevo.
MarketingNajnovije vesti