Mali maturanti u Dolovu
Društvo

DOLOVO: Mali maturanti priredili bal, a krenule i žurkice

Izvor: 
013info Pon, 21/06/2021 - 16:21Plato ispred Doma kulture bio je minulog vikenda mesto, koje se šarenelo od dečjih osmeha, što je izazvalo i radost mnogih starijih.

Tako su tamo u subotu, 19. juna, najpre učenici četvrtog razreda OŠ „Aksentije Maksimović” upriličili takozvani maturski bal, praćeni budnim očima njihovih učitelja i roditelja.

Oni su centralni trgom prodefilovali „uniformno” odeveni u iste, zelene majice i razdragani i zagrljeni slavili završetak školske godine i prelazak u više razrede. Sve se završilo u diskoteci Doma kulture, a u programu je učestvovao i klovn.

Istog dana, uveče, na trgu ispred pomenute ustanove, lokalni Aktiv mladih je, u saradnji sa Mesnom zajednicom i Domom kulture, započeo organizaciju letnjih žurkica za najmlađe Dolovce.

Sadržaj tih okupljanja čine pesmice za decu koje se puštaju sa jutjuba preko aktivne kutije, to jest zvučnika sa pojačalom, a slika videa se projektuje na zidu Doma kulture. Scenografiju čine plastične stoličice u raznim bojama, koje su poređane na trgu ispred Doma kulture.

Za decu je pripremljen i šank sa sokićima, a svetlosni laseri za diskoteke bacaju raznobojna svetla po površini trga i ukupnu atmosferu čine zabavnijom.

 

 
MarketingNajnovije vesti