• DOLOVO: Mali maturanti priredili bal, a krenule i žurkice

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Plato ispred Doma kulture bio je minulog vikenda mesto, koje se šarenelo od dečjih osmeha, što je izazvalo i radost mnogih starijih.

    Tako su tamo u subotu, 19. juna, najpre učenici četvrtog razreda OŠ „Aksentije Maksimović” upriličili takozvani maturski bal, praćeni budnim očima njihovih učitelja i roditelja.

    Oni su centralni trgom prodefilovali „uniformno” odeveni u iste, zelene majice i razdragani i zagrljeni slavili završetak školske godine i prelazak u više razrede. Sve se završilo u diskoteci Doma kulture, a u programu je učestvovao i klovn.

    Istog dana, uveče, na trgu ispred pomenute ustanove, lokalni Aktiv mladih je, u saradnji sa Mesnom zajednicom i Domom kulture, započeo organizaciju letnjih žurkica za najmlađe Dolovce.

    Sadržaj tih okupljanja čine pesmice za decu koje se puštaju sa jutjuba preko aktivne kutije, to jest zvučnika sa pojačalom, a slika videa se projektuje na zidu Doma kulture. Scenografiju čine plastične stoličice u raznim bojama, koje su poređane na trgu ispred Doma kulture.

    Za decu je pripremljen i šank sa sokićima, a svetlosni laseri za diskoteke bacaju raznobojna svetla po površini trga i ukupnu atmosferu čine zabavnijom.

     

     

    Plato ispred Doma kulture bio je minulog vikenda mesto, koje se šarenelo od dečjih osmeha, što je izazvalo i radost mnogih starijih

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo