eko akcija
Društvo

Dolovo/Leanka: Eko-akcija čišćenja „Budi deo prirode”

Izvor: 
013info Čet, 04/11/2021 - 08:21Članovi udruženja „Srbija, moj dom” smatraju da vreme za veliko jesenje spremanje peščarske prirode, ali oni ne mogu sami.

          – Zato si nam potrebna/potreban baš ti. Da, da, baš ti. Ove jeseni prirodi vraćamo naš dug i spremamo se za novu, lepšu i čistiju godinu gde ćemo plastiku, lim i sve ono što je čovek „slučajno“ zaboravio u prirodi, odložiti gde mu je i mesto. Zato, da li si spremna/spreman da nam se pridružiš jesenjoj akciji čišćenja na Volovskoj paši u Deliblatskoj peščari na prostoru između Devojačkog bunara i Leanke. Dođi da se družimo i zajedno vratimo dug prirodi koja će nas već s proleća svojom lepotom nagraditi – stoji u saopštenju ovog udruženja.

          Ta organizacija spremila je majice i opremu za volontere, čije je samo da se na vreme prijave i budu deo prirode, kao i da ne zaborave da ponesu osmeh, jer će tako lakše uraditi veliki posao.

          Svi koji to žele mogu da se prijave u inbox ili na mejl [email protected].

          Eko-akcija „Budi deo prirode“ biće održana 7. novembra s početkom u 10 sati, a spovodi se pod projektom „Deliblatska peščara budućim generacija”, koji je sufinansiran od strane Ministarstva za zaštitu životne sredine i uz podršku JP „Vojvodinašume” i „Vetroelektrane Balkana – A tesla wind company”.
MarketingNajnovije vesti