• Državna revizija kontrolisaće upravljanje kvalitetom vazduha u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Državna revizorska institucija (DRI) najavila je više revizija svrsishodnosti kojima će se baviti ove godine, a među njima je i tema upravljanje kvalitetom vazduha, a po toj liniji rada kontrola će obuhvatiti i Grad Pančevo.

    Koliko je svrsishodan, u smislu organizacije, ulaganja i rezultata, ovaj sistem će biti proveravan kroz kontrolu podataka Grada Pančeva, gradova  Beograd, Bor, Novi Sad, Užice, kao i Instituta Batut, Ministarstva zaštite životne sredine i Agencije za zaštitu životne sredine.

    DRI svrsishodnost će utvđivati u još 13 tema, odnosno sistema. a među njima su zaštita nepokretnih kulturnih dobara, upravljanje informacionim sistemom lokalne poreske administracije, efikasnost naplate naknade za odvodnjavanje, efikasnost rešavanja problema napuštenih životinja, zaštita potrošača u oblasti snabdevanja toplotnom energijom, kao I upravljanje nacionalnim parkovima u Srbiji.

     
     

    Državna revizorska institucija (DRI) najavila je više revizija svrsishodnosti kojima će se baviti ove godine, a među njima je i tema upravljanje kvalitetom vazduha, a po toj liniji rada kontrola će obuhvatiti i Grad Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]