• EKSKLUZIVNO: Pančevka među finalistkinjama izbora za Miss Srbije (FOTO)

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 25. septembar – Na ovogodišnjem takmičenju za najlepšu devojku Srbije, koje tradiconalno organizuje kompanija Miss Serbia, naš grad će predstaviti Pančevka Teodora Prole, učenica četvrtog razreda Medicinske škole „Stevica Jovanović“ Pančevo. U ovom trenutku ona, kao i ostale devojke koje će se boriti za titulu najlepše, nalaze se u Porto Carrasu, u Grčkoj, gde, kako ova mlada dama kaže, vredno rade i pripremaju se za takmičenje. 

    Kako si se odlučila da se prijaviš za takmičenje, da li je odluka bila tvoja, ili je, kao što se često dešava, neko od porodice ili prijatelja „umešao prste“?

    – Za takmičenje su me prijavili prijatelji, putem interneta preko stanice Miss Serbia. Često su mi govorili da treba da se upustim u vode modelinga zbog svog izgleda, ali nisam tome pridavala veliki značaj. Ipak, ispostavilo se da je to posao u kom se pronalazim i veoma sam im zahvalna na tom potezu.

    Pobedila si na takmičenju za Miss Istočne Srbije. Reci nam da li je učešće na ovom takmičenju uslovilo ulazak u finale za Miss Srbije? Kakva su iskustva sa ovog takmičenja?

    – Od početka jula ponosno nosim titulu Miss Istočne Srbije. Pobeda na tom polufinalnom izboru mi je donela direktan plasman u finale izbora Miss Serbia. Takođe sam dobila stipendiju za R&B koledž koju dobijaju sve finalistkinje od kompanije Miss Serbia. Iskustvo sa tog takmičenja je zaista predivno. Trema je bila prisutna ali uz pomoć tima Miss Serbia kompanije, brzo je nestala. Atmosfera je bila odlična kao i devojke su koje su se takmičile zajedno sa mnom. Svaka se trudila da da svoj makismum i tim ulepša polufinalno veče.

    Trenutno se nalaziš u Grčkoj, na pripremema za takmičenje koje će biti održano u oktobru. Kako finalistikinje provode vreme, da li su pripeme naporne, koliko je ovaj segmen bitan za sam tok takmičenja?

    – Trenutno se nalazimo u predivnom Porto Carras hotelu Meliton. Devojke svakog dana imaju slikanje, treninge i predavanja. Nemamo vremena za opuštanje i odmor na plaži što nam u nekim momentima teško pada, ali bez obzira na to među devojkama vlada ogromna podrška i pozitivna energija. Naša agencija Miss Serbia zahvaljujući Vesni De Vinča sarađuje sa fotografima iz različitih zemalja što devojkama dosta pomaže u svetu mode. Ne smem otkrivati detalje, ali ću vam reći da će se finalistikinje naći kako u domaćim tako i u stranim novinama jer svakog dana radimo editorijale. 

    Ovaj segment je dosta bitan za sve devojke. Pre odlaska na pripreme stručni tim Miss Serbia nam je govorio kako će nas ove pripreme promeniti i naučiti nas pravim vrednostima kako u ovom poslu tako i u životu. Mogu vam reći da se promene vide već posle tri dana i jako sam zahvalna na tome.

    Reci nam nešto više o sebi, čime se baviš, da li radiš, studiraš?

    – Završavam četvrtu godinu Medicinske škole u Pančevu. Još uvek nisam odlučila u kom smeru će ići moje obrazovanje, ali sam na pripremama shvatila da me novinarstvo dosta privlači i da se pronalazim u tome.

    Kakva su ti očekivanja od predstojećeg  takmičenja?

    – Dosta radim na sebi i tudim se da što više napredujem kako bi obezbedila što bolji plasman u finalu. Slagala bih kada bih rekla da pobeda nije bitna. Jeste, ali ja sam prezadovoljna titulom Mis Istočne Srbije i već u tom trenutku moja očekivanja su bila nadmašena. Konkurencija je po mom mišljenju jedna od najjačih od kako kompanija Miss Serbia postoji, svaka devojka je lepa i posebna što dosta otežava posao žiriju. Šta god da se desi sa ovog takmičenja ću otići prezadovoljna, a posle samog finala nastaviću saradnju sa Miss Serbia i time otvoriti sebi vrata ka svetu mode.

    Šta za tebe znači biti najlepša žena u Srbiji? I na koji način ćeš promovisati svoju titulu ukoliko je osvojiš?

    – Sama titula „Miss Srbije“ donosi veliku čast, ali i veliku odgovornost. Devojka mora da poseduje mnoge druge kvalitete sem lepote kako bi što bolje predstavila svoju zemlju. Po mom mišljenju još jedna otežavajuća okolnost je što su Srpkinje izuzetno lepe devojke tako da devojka koja nas bude predstavljala moraće da se izdvoji svojom harizmom, ponašanjem, stavom…

    Ukoliko pobedim svoju zemlju ću predstaviti na što bolji način i u što boljem svetlu, sigurna sam da će mi u tome pomoći gospođa Vesna kao i tim Miss Serbia kompanije.

     

    PANČEVO, 25. septembar – Na ovogodišnjem takmičenju za najlepšu devojku Srbije, koje tradiconalno organizuje kompanija Miss Serbia, naš grad će predstaviti Pančevka Teodora Prole.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]