Foto: pixabay
Društvo

Fondacija „Evro za znanje" raspisala konkurs za studentske stipendije

Izvor: 
Blic Uto, 30/08/2016 - 19:13Fondacija „Evro za znanje" raspisala je konkurs za dodelu pet studentskih stipendija u iznosu od po 100.000 dinara za školsku 2016/17. godinu. Stipendije se dodeljuju nepovratno i isplaćivaće se u deset jednakih rata.

Na konkurs za tri stipendije mogu da se prijave studenti svih osnovnih studija koji studiraju u Srbiji, dok će dve stipendije po želji donatora Fondacije – kompanije Mineco, jednog od najvećih investitora u Srbiji u oblasti rudastva, biti dodeljene studentima treće godine smera rudarsko-inženjerstvo.

Jedna stipendija će biti dodeljena studentu treće godine Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (smer Rudarsko inženjerstvo-podzemna eksploatacija), dok će druga stipendija biti dodeljena studentu treće godine Tehničkog fakulteta u Boru, Univerzitet u Beogradu (smer Rudarsko inženjerstvo-priprema mineralnih sirovina).

Konkurs je otvoren do 5. oktobra, rezultati će biti poznati do kraja oktobra 2016. godine. Više o samom konkursu, kako se i gde prijaviti, možete da pročitate na sajtu Fondacije ili klikom OVDE.

Iz Fondacije podsećaju da je i dalje u toku konkurs za dodelu pet učeničkih stipendija za srednjoškolce koji uče u Srbiji.
MarketingNajnovije vesti