• GLOGONJ: Humanitarni bazar za Zoricu i Anu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dobrovoljna humanitarna grupa pod nazivom „Jer deca su naše blago”, na čelu sa Snezanom Stefanović iz Glogonja, organizvala je danas u tom mestu humanitarni bazar, koji je za cilj imao prikupljanje sredstava za lečenje dveju mladih osoba. Jedna je Zorica Nikolić iz Glogonja (33), koja već dve godine u invalidskim kolicima, jer boluje od encefalitisa i meningitisa izazvanim virusom Zapadnog Nila, kao i Pančevke Ane Iris Filipovski (12) koja pati od distrofije mišića i bori se za svoj prvi korak.

    U ovu akciju uključila i lokalna Osnovna skola „4. oktobar”, čiji su učenici izložili prekrasne radove, kao i cvećara „Nadjin kutak“, štamparija „Coolmedia”, Udruženje žena „Glogonjke” i mnogi lokalni donatori, koji su potpomogli bazar kuhinjskim specijalitetima.

    Odziv meštana je bio solidan, iako je loše vreme verovatno sprečilo da ovaj događaj poseti više ljudi.

     

    Dobrovoljna humanitarna grupa pod nazivom Jer deca su naše blago, na čelu sa Snezanom Stefanović iz Glogonja, organizvala je danas u tom mestu humanitarni bazar, koji je za cilj imao prikupljanje sredstava za lečenje dveju mladih osoba. Jedna je Zorica Nikolić iz Glogonja (33), koja već dve godine u invalidskim kolicima, jer boluje od encefalitisa i meningitisa izazvanim virusom Zapadnog Nila, kao i Pančevke Ane Iris Filipovski (12) koja pati od distrofije mišića i bori se za svoj prvi korak.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]