Foto: publicdomainpictures
Društvo

Grad Pančevo kupuje četiri kuće za korisnike u okviru projekta “Odskočna daska”

Izvor: 
013info Pon, 09/05/2022 - 12:41Komisija za kupovinu kuća sa okućnicom u okviru projekta Odskočna daska donela je odluku o kupovini 4 stambene jedinice na teritoriji grada Pančeva, saopšteno je na sajtu Grada.

Kako se navodi u saopštenju, prijavljene kuće su prethodno proverene što se tiče imovinsko-pravnog statusa, ispunjenosti uslova za stanovanje i vrednosti nepokretnosti, a prihvaćene su i od strane odabranih korisnika.

Na osnovu donetih odluka zaključuju se ugovori o dodeli stambenih jedinica i ugovori o kupoprodaji nepokretnosti, čime odabrani korisnici postaju novi vlasnici stambenih jedinica.

Grad Pančevo je u okviru projekta “Odskočna daska” 12. oktobra 2021. godine raspisao Javni poziv za kupovinu 13 kuća sa okućnicom za rešavanje stambenih potreba korisnika paketa ove donatorske pomoći.

Početkom aprila ove godine saopšteno je da je Grad Pančevo u postupku provere i ugovaranja stambenih jedinica za šest korisničkih porodica, te da je poziv za kupovinu kuća koje se nalaze na teritoriji Pančeva i dalje otvoren.

Predmet kupovine su sve vrste stambenih jedinica: kuće/stanovi/dvorišni stanovi, a maksimalna vrednost po stambenoj jedinici može da iznosi 18.500 evra.

 
MarketingNajnovije vesti