Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov
Društvo

Gradonačelnik Pančeva čestitao Novu godinu sugrađanima

Pančevo, Uto, 31/12/2019 - 10:29
Ivana Vlajovic


Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov poželeo je u ime grada Pančeva i svoje lično ime svim sugrađanima puno zdravlja i sreće, lične i porodične, kao i uspeh na profesionalnom i poslovnom planu u novoj godini.

„Na pragu nove 2020. godine i početku novog razvojnog perioda za Pančevo, želim da vam poručim da smo vredno radili i da smo zaokružili naše prioritetne strateške ciljeve, a to su izgradnja povoljnog poslovnog ambijenta, otvaranje poslovne zone za direktne strane i domaće investicije, otvaranje novih radnih mesta i smanjenje stope nezaposlenosti“, navodi se u saopštenju gradonačelnika.

Pavlov se zahvalio na strpljenju i poverenju, jer, kako kaže, „da bi se veliki strateški ciljevi ostvarili, potrebno je puno ulaganja, pre svega u infrastrukturu i potrebno je vreme da bi se izgradio sistem koji je decenijama bio zapušten“.

„Zahvaljujući dosledno vođenoj politici na svim nivoima vlasti, imamo realne i vidljive rezultate, a u narednom periodu će se oni u punom kapacitetu odraziti na poboljšanje standarda i uslova života i rada u Pančevu“, stoji u novogodišnjoj čestitci Pavlova, koji izražava sigurnost „da će u narednom periodu svi na celoj teritoriji grada Pančeva osetiti pozitivne efekte sprovedenih investicija i realizovanih projekata i da će Pančevo biti željeno mesto u Srbiji, kako za rad, tako i za udoban život“.
MarketingNajnovije vesti