• I u Pančevu zabrana okupljanja!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Komandant Štaba za vanredne siutuacije grada Pančeva Saša Pavlov danas je potpisao Naredbu o zabrani okupljanja više od pet lica na otvorenom i zatvorenom prostoru u Pančevu ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite..

    Na osnovu člana 14. i člana 15. Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti (“Sl. glasnik RS” br.15/2016, 68/2020.) i člana 29. Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju vanrednim situacijama („Sl.glasnik RS“ br.87/2018), a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji grada Pančeva, Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva, na sastanku održanom 10. jula 2020. godine doneo je sledeću ODLUKU:

    Od petka 10.07.2020. godine zabranjuje se okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]