• IVANOVO: Mališani po ceo dan sa ovcama

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Spasa, Sava i Jovan Bogdanov, svake nedelje, po ceo dan čuvaju ovce i koze na ivanovačkim pašnjacima pokraj kanala na obodu sela.

    To i ne bi bilo previše čudno da se ne zna da oni imaju četiri, šest i deset godina. Pritom, za taj ni za odrsle nimalo lak posao ne dobijaju nikakvu nadoknadu, ne računajući malo keksa, soka i vode, iako su napolju od jutra do sutra. Uzgred, ovi mališani su veoma vešti čobani i lako upravljaju stadom, koje broji više od sto grla.

    Njih trojica, zajedno sa još dve sestre i bratom, žive samo s majkom jer im je otac, koji je bio čobanin, nedavno preminuo.

    Članovi porodice Bogdanov su se pre izvesnog vremena doselili iz Kajtasova i žive u veoma teškim uslovima, pa bi im svaka pomoć bila više nego dobrodošla.

     

     

     

    Spasa, Sava i Jovan Bogdanov, svake nedelje, po ceo dan čuvaju ovce i koze na ivanovačkim pašnjacima pokraj kanala na obodu sela

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]