• IVANOVO: Nastavnice osvojile drugo mesto na konkursu „Čas za ugled”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zajednički rad nastavnica ivanovačke Osnovne škole „Moša Pijade” – Tatjane Tajdić (engleski jezik) i Jelene Mrkić (srpski jezik i književnost), osvojio je drugo mesto na prestižnom konkursu „Čas za ugled”, koji već šest godina zaredom organizuje Izdavačka kuća „Eduka“ iz Beograda.

    Reč je uglednom interdisciplinarnom bilingvalnom času – Vilijem Šekspir „Romeo i Julija”/Life and kulture: William Shakespeare „Romeo and Juliet”.  koji su ove pedagoške radnice održale pred učenicima osmog razreda.

    Rad će biti nagrađen i objavljen u zborniku „Čas za ugled”.

    Inače ovaj konkurs namenjen je nastavnicima, a odnosi se na ugledne časove u osnovnoj i srednjoj školi, čija je priprema morala da odgovara nastavnom programu za određeni predmet i razred, da bude funcionalna, primenljiva u praksi i da odražava kreativan pristup, uz poštovanje odgovarajućih standarda. Prednost su imali radovi inovativnog karaktera, u kojima se demonstrira aktivno i kreativno učenje, u okviru partnerskog, grupnog i timskog rada.

     

     

     

    Zajednički rad nastavnica ivanovačke Osnovne škole Moša Pijade – Tatjane Tajdić (engleski jezik) i Jelene Mrkić (srpski jezik i književnost), osvojio je drugo mesto na prestižnom konkursu Čas za ugled, koji već šest godina zaredom organizuje Izdavačka kuća Eduka iz Beograda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo