• Izabrano najlepše dvorište u Omoljici

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    PANČEVO, 28. jul – Na konkursu za „Najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini“, koji je organizovalo Udruženje „Suncokret” iz Omoljice, nagradu za najlepše dvorište osvojila je Olgica Vlajković. 
     
    Nagrada za prvo mesto bio je vaučer u iznosu od 3000 dinara za kupovinu baštenskog materijala i opreme. 
     
    Ukupno je pristiglo 19 fotografija na konkurs koji je trajao od 20. juna do 20. jula. Pobednička fotografija je određena brojem lajkova na fejsbuk stranici udruženja. Međunarodni volonteri kampa „Sunflower 3“ su obilazili dvorišta koja su prijavljena na konkurs i samim tim se uverila u istinitost sadržaja fotografija.
     
     

     

     

    Takođe, međunarodni volonteri su odabrali još dodatnih 12 fotografija dvorišta koja će se naći u kalendaru za 2017. godinu. Vlasnici tih dvorišta su Dorina Tadić, Miroslav Aleksić, Branislav Savanović, Ceca Stajić, Čedo Gvozdenović, Zorica Gajić, Aleksandar Micanović, Snezana Pavlović, Violeta Radonjić, Petar Gvozdenovic, Branislava Dimitrijević, Zorica Milentijević. 
     

     

     

    Udruženje građana „Suncokret” najavljuje i nekoliko konkursa u periodu oko Nove godine, s toga poziva ljude da razmišljaju o kreativnim idejama za uređenje i osvetljenje svojih dvorišta i kuća za vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kao i o najveće napravljenom Snešku Beliću, okićenoj jelki i slično.

    PANČEVO, 28. jul – Na konkursu za „Najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini“, koji je organizovalo Udruženje „Suncokret” iz Omoljice, nagradu za najlepše dvorište osvojila je Olgica Vlajković

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo