• Jelenak organizuje tradicionalno Novogodišnje pešačenje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PD „Jelenak“ organizuje tradicionalno Novogodišnje pešačenje na području Čardaka u Deliblatskoj peščari. Polazak je 31. decembra u 17h, a povratak 2. januara u popodnevnim satima.

    Tradicionalna akcija Jelenka, koja se organizuje skoro deset godina, je namenjena svim ljubiteljima prirode koji najluđu noć žele da provedu u prirodi.

    Nakon dolaska na Čardak (oko 18h) vrši se smeštaj u višekrevetne sobe. Večera je oko 19h.

    U šetnju se kreće oko 23,30h kada se dolazi do mesta gde se dočekuje Nova godina u ponoć. Ova lokacija je na oko 2km od smeštaja. Na ovaj način se simbolično prave poslednji kilometri u staroj i prvi kilometri u novoj godini.

    Prvog dana nove godine, u nedelju, 1. januara se nakon doručka ide na pešačku turu koja će biti zavisno od vremena od 15km do 20km. Nakon pešačenja odmor, druženje i večera.

    U ponedeljak, 2. januara nakon doručka pešačka tura od 12 km.

     

    Sve staze su markirane i postoji mogućnost individualne šetnje i drugim, kraćim stazama. Svako može da učestvuje shodno svojim psihofizičkim sposobnostima.

    Cena akcije je 3500 rsd (prevoz, 2 PP, bto, ulaznica i organizacioni troškovi). U slučaju sopstvenog prevoza cena se umanjuje za 1,100 rsd.

    Prijave su uz uplatu akontacije od 2,000 rsd na sastancima društva. Ostatak uplate do 29.12.2016.

    Organizator Jonike 063 341 490.

    PD „Jelenak“ organizuje tradicionalno Novogodišnje pešačenje na području Čardaka u Deliblatskoj peščari. Polazak je 31. decembra u 17h, a povratak 2. januara u popodnevnim satima.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo