jutarnja
Društvo

Jutarnje vesti

Pančevo, Čet, 18/02/2016 - 07:15
Mirjana Marić


PANČEVO - Danas je četvrtak, 18. februar. U Pančevu se očekuje oblačno i vetrovito vreme, ponegde sa slabom kišom. Duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, u Podunavlju sa olujnim udarima, a na jugu Banata još ujutru i pre podne povremeno i orkanskim, krajem dana i u toku noći u slabljenju. Jutarnja temperatura od 8 do 10°C, najviša dnevna od 11 do 14°C.

U pančevačkom porodilištu prehodnog dana rođeno je pet beba (tri dečaka i dve devojčice).

Tokom prethodne noći zaposleni u Službi hitne medicinske pomoći obavili su 46 ambulantnih pregleda i sedam kućnih poseta. Zabeleženo je dva transporta do Beograda i pet u gradu. Uglavnom su se javljali hroničari i osobe s velikim peitiskom.

Za Pančevo, 18. februara nema planiranih isključenja struje. Zbog radova na električnoj mreži, bez struje će ostati deo Dolova i celo Ivanovo.

Dolovu od 12 do 13 sati struju neće imati deo naselja od ulaza iz pravca Pančeva do ul. Omladinske i B. Jedinstva; JNA od Kralja Petra prvog do Bavaništanskog puta kao i vikend naselje Ušće.

Od 9 do 10  sati bez napona će ostati celo Ivanovo.

U Galeriji savremene umetnosti sa početkom u 19h biće otvorena izložba slika Kulturno-prosvetne zajednice Pančeva koji su nastali 2015. godine na 47. likovnoj koloniji „Deliblatski pesak”.

Predavanje sa radionicom na temu odnosa muzike i meditacije: „Živeti u srcu, biće održano u 19h u gmčitaonici Gradske biblioteke Pančevo.

 
MarketingNajnovije vesti